Bij de feestdagen horen feestmaaltijden en die worden meestal afgesloten door suikerrijke desserten. In België kennen we de zogenaamde kerststronk, in Nederland is de kerststol (kerstbrood) populair. Mensen die voor hun gezondheid suiker, gluten en melk moeten (of willen) vermijden, worden elk jaar weer voor een dilemma geplaatst: zondigen tegen hun gezonde gewoonten of aan de verleiding weerstaan. Met deze heerlijke kerststol met supergezonde ingrediënten bevrijd je je gasten meteen van dat probleem.

Dit recept wordt u aangeboden door John Van Domselaar & Sanne Haans van Praktijk ZEON in Nederland

Om dit artikel te lezen, heb je een online abonnement nodig. Log in of klik hier voor de mogelijkheden.

Ook in PlaceboNocebo 10

3 Zo zien wij het

10 Medisch

14 Voeding

18 Voeding

22 Therapie

26 Nutriënten

30 Fytotherapie

  • Lavendel

    Natuurlijk alternatief voor kalmeermiddelen en pijnstillers

34 Leefstijl

36 Medicijnen

44 Bewustzijn