Emotional Freedom Technique

Verlos jezelf van angsten, fobieën, verslaving en negatieve emoties

PlaceboNocebo 13

Emotionele gezondheid is een belangrijke voorwaarde voor lichamelijk en geestelijk welzijn. Hoe gezond je ook eet en leeft, je zal nooit helemaal gezond worden zolang je kampt met emotionele problemen. Vaak zijn het juist emotionele klachten die ervoor zorgen dat ongezonde gewoonten in stand gehouden worden of dat we er niet in slagen om gezondere keuzes te maken.

Psychische problemen liggen aan de basis van veel lichamelijke klachten, maar staan ook geluk en innerlijke vrede in de weg. Ze kunnen heel hardnekkig zijn en moeilijk te behandelen. Sommige mensen volgen jarenlang psychotherapie zonder resultaat. Praten over psychische problemen kan nuttig zijn om te achterhalen waar ze vandaan komen, zodat je er iets kan aan doen, maar in de praktijk blijkt telkens weer dat veel mensen niet echt helemaal verlost worden van angsten, fobieën, depressie, enz.

Emotional Freedom Technique (EFT) is een eenvoudige kloptechniek die al veel mensen snel van emotionele en psychische problemen verlost heeft, waar jarenlange therapie gefaald had.

Om dit artikel te lezen, heb je een online abonnement nodig. Log in of klik hier voor de mogelijkheden.

Ook in PlaceboNocebo 13

3 Zo zien wij het

14 Voeding

20 Voeding

  • Papaja

    Tropische medicinale plant

24 Therapie

28 Nutriënten

  • Jodium

    Van een gezonde schildklier tot een hoger IQ

32 Fytotherapie

36 Supplementen

39 Recept

40 Vraag aan de lezers

48 Medisch

50 Supplementen

52 Medicijnen