Verschenen in
Appel-amandel porridge
Snel ontbijt
De meeste mensen eten ‘s morgens boterhammen, vooral omdat ze het zo sinds hun kindertijd gewend zijn, maar ook omdat het gemakkelijk is. Het vraagt niet veel tijd om brood en beleg uit de kast te nemen en een boterham klaar te maken. Veel mensen willen om gezondheidsredenen minder brood eten, maar weten niet goed wat ze dan ’s morgens moeten eten. Er zijn talrijke lekkere ontbijten zonder granen (gluten), koemelk of suiker, maar een veel gehoord bezwaar tegen die alternatieven is dat het te lang duurt om ze klaar te maken. Deze appel-amandel porridge (pap) is niet alleen lekker en voedzaam, maar ook nog eens supersnel klaar.
Dit recept wordt u aangeboden door John Van Domselaar & Sanne Haans van Praktijk ZEON in Nederland
Je kan dit artikel enkel lezen als je het tijdschrift aankoopt (als los exemplaar of als onderdeel van een jaarabonnement) of als je toegang hebt tot de online bibliotheek.
Koop editieHeb je het aangekocht of heb je toegang tot de online bibliotheek? Meld je aan om dit artikel te lezen